Ik ben Marco Boeren geboren te Breda. Zestien jaar geleden ben ik gestart met Djembé mee Percussie en Mondharmonica workshops.

Daarvoor speelde ik 25 jaar de drums in rock cover band The Fuse uit Terheijden. Ik ben een enorme muziekliefhebber die graag verteld over muziek. Tijdens mijn presentaties wil ik nog al eens mijn kennis delen over de (pop) muziek. Voordat ik overstapte naar de muziek was ik communicatie medewerker bij de Rabobank Nederland en verzorgde ik trainingen voor medewerkers van diverse bedrijven bij Symbision Academy. Ik startte met mijn onderneming na het volgen van een NLP opleiding waarin ik me tot doel stelde workshops muziek te gaan geven aan groepen mensen en zo mijn hart te volgen. Uiteindelijk koos ik voor de djembé en Zuid-Amerikaanse percussie instrumenten. Na aanleiding van mijn practioner opleiding NLP bij Kaber in 2018 ben ik gestart met de Haka.

De Haka zet je in je kracht met spreuken en oerklanken/kreten. De betekenis samenvattend:

Wie volhoud overwint zijn vijand, ofwel bereikt zijn of haar doel. De Haka zet de individu is zijn kracht en daarmee het gehele team.

Ik werk er naar toe dat deelnemers (vaak collega's) tijdens mijn workshop lol maken, uitdagingen aangaan, begrip voor elkaar krijgen door te luisteren en op elkaar af te stemmen. In zo'n sfeer wordt het teamgevoel versterkt en gaat iedereen met veel plezier aan de slag!