top of page

Herberg ‘t Pannehûske is al sinds 1891 een begrip in de regio, met een antieke inrichting uit grootmoeders tijd, gelegen aan de magische poort van Achtmaal naar Zundert en andere exotische werelddelen... Er wordt gefluisterd dat als je eenmaal 't Pannehûske bent binnengestapt, je ogen, oren en smaak telkens weer worden verrast door een overweldigende reis terug in de tijd... Een lang vervlogen tijd die we alleen nog kennen van de sprookjes van oma en de sterke verhalen van opa...

Omstreeks 1660 werd het pand in Breda verbouwd en in twee delen gesplitst. Het hoekpand werd na 1670 gebruikt als herberg of uitspanning zoals dat in vorige eeuwen werd genoemd. De boeren kwamen er met hun paard en wagen en de eiervrouwtjes met hun korven vol eieren. Maar ook de mensen uit het dorp waren er vaak te vinden. Gewoon voor de gezelligheid, het drinken van een glas bier of om het laatste nieuws te horen. ‘Café de Vrachtwagen’ was een echt volkscafé, voor alle rangen en standen.

Gesitueerd in een monumentaal pand aan de Schoolstraat in Breda, bevindt zich deze centrumlocatie. Boven Breda beschikt over twee multifunctionele en daglichtrijke zalen, uitstekend geschikt om te vergaderen. De ruimtelijke vergaderruimte en rustgevende omgeving draagt positief bij tot het succes van uw bijeenkomst. Boven is tevens de geschikte locatie wanneer het gaat om workshops, receptie- en feestarrangementen en uitgebreide mogelijkheden voor lunch, borrel en diner.

bottom of page